het proces

proces

Het maken van de afdruk tot een op maat gemaakte Sportsafe

 Bestellen

Plaats je bestelling voor de op maat gemaakte Sportsafe-gebitsbeschermer op onze website. Zodra de bestelling is ingediend, beoordeeld en verwerkt, zal de Sportsafe afdrukset binnen 5 werkdagen bezorgd worden.

Ontvang de Sportsafe afdrukset.

 De Sportsafe afdrukset bestaat uit; Afdruklepel, afdrukmateriaal, formulier een duidelijke handleiding ( deze staat ook vermeld op de website) en een retourenveloppe.

Neem de afdruk

Het is essentieel om een goede afdruk te maken voor het fabriceren van de Sportsafe. Het afdrukmateriaal is een twee putty systeem en is ontworpen om je een ruime hoeveelheid tijd te geven om het proces te voltooien.Wees gerust het is een eenvoudig proces dat een paar minuten duurt en je Sportsafe afdrukset bevat genoeg materiaal.

 Stuur de afdruk terug

Zodra de afdruk is gemaakt, vul je de contactgegevens in op het formulier die in de Sportsafe afdrukset zit. Stuur het ingevulde antwoordkaart en de afdruk op met de Sportsafe retour envelop.

Ontvang uw Sportsafe

Wanneer de afdruk wordt ontvangen, zal Sportsafe de afdruk inspecteren en een gipsen model van uw gebitstructuur maken. Als om wat voor reden de afdruk niet goed genoeg is, zal Sportsafe contact met je opnemen en ontvangt je kosteloos een nieuwe afdrukset. De Sportsafe wordt geproduceerd binnen 14 werkdagen; Eenmaal voltooid, wordt de Sportsafe gebitsbeschermer naar je verstuurd.