OVER ONS


Als Tandprotheticus zie ik naast de reguliere klanten ook geregeld mensen met tandletsel. Tijdens het beoefenen van hun sport zoals: (ijs)Hockey,  en (kick) Boksen wordt er geen of een slecht zittende gebitsbeschermer gedragen.

In samen werking met deze sporters hebben wij een perfect passende en comfortabele bescherming op maat ontwikkeld. Door de verschillende lagen en de perfecte pasvorm worden de tanden, lippen en wangen beschermt tegen een slag of stoot.

Sportsafe 

In feite noemen we onze gebitsbeschermer geen gebitsbeschermer - het is een Sportsafe®. Dat komt omdat een Sportsafe wordt gedrukt en met de hand gesneden op een exact model van uw tanden. Een Sportsafe voelt als een deel van je - het is een echte perfecte pasvorm.

Bestel vandaag nog uw mondbeschermer en Sportsafe!

Waarom kiezen Sportsafe Custom Gebitsbeschermer - de marktleider in aangepaste gebitsbeschermers - voor uw bescherming?

In tegenstelling tot de generieke of kook-en-bijt mouthguards, slechts een op maat gemaakte gebitsbeschermer biedt u de perfecte pasvorm die u nodig hebt om te blijven te allen tijde beschermd op het veld, rechter of ijs. Dat is de reden waarom zowel de Dental Association en de Academy for Sports Dentistry raden een professioneel gemaakt, naar behoren uitgeruste aangepaste gebitsbeschermer voor alle contact en botsing sport, als ze 1000% meer bescherming bieden dan elke andere vorm van gebitsbeschermer.

En een Sportsafe is niet alleen de meest beschermende gebitsbeschermer beschikbaar; het is ook de meest comfortabele!